0527-522136
Elke klant heeft bij een ontruiming zijn eigen wensen. Dit maakt ons vak elke keer weer boeiend. Het is telkens een leuke uitdaging om een passende en voor de klant werkbare werkwijze te maken. Zo ook voor een klant in Assen waarbij we het huis verkoopklaar mochten maken.
Naar overzicht

Ontruimen en rondbrengen…

25 april 2015 Elke klant heeft bij een ontruiming zijn eigen wensen. Dit maakt ons vak elke keer weer boeiend. Het is telkens een leuke uitdaging om een passende en voor de klant werkbare werkwijze te maken. Zo ook voor een klant in Assen waarbij we het huis verkoopklaar mochten maken.


In december begon het verhaal in Assen. We mochten een huis ontruimen met de opdracht om het verkoopklaar te maken. De inrichting van een woning kan namelijk van grote invloed zijn bij de verkoop van een huis. We namen de persoonlijke spullen en de woonaccessoires mee en richten het huis met de grote meubels in. Schoonmaken hoort ook bij ons vak waardoor we het hele huis schoon gemaakt hebben. Zo ontstond er een net en verkoopbaar huis.

In april kregen wij een seintje van de erfgenamen dat het huis verkocht was. Wij van Woningontruiming Lemmers kwamen weer langs en ontruimden nu het hele huis. Ons bedrijf vindt het van groot belang dat zoveel mogelijk spullen worden hergebruikt. De erfgenamen waren hier ook van overtuigd en hadden daarom de vraag aan ons of wij de meubels konden brengen naar verschillende familieleden. Zo gezegd, zo gedaan. We reden Noord-Nederland door om ieder zijn deel te geven. Tijdens het rijden konden we genieten van de prachtige uitzichten over de tulpen en bedachten we wat een mooi vak woningontruiming is!

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.