0527-522136
De afgelopen jaren hebben wij als Woningontruiming Lemmers veel ervaring opgedaan met het ontruimen van huizen. We zijn er steeds handiger en sneller in geworden om een woning op een zorgvuldige manier helemaal netjes en schoon op te leveren. Vaak heeft het betreffende huis ook een tuin die netjes achter gelaten moet worden. Dit is afhankelijk van de vraag van de klant en de eis van de verhuurder. Het huis vraagt vaak de meeste tijd. Heel soms is het omgekeerd, dan vraag de tuin meer tijd.
Naar overzicht

Tuin opschonen in Nieuw-Roden

05 april 2015 De afgelopen jaren hebben wij als Woningontruiming Lemmers veel ervaring opgedaan met het ontruimen van huizen. We zijn er steeds handiger en sneller in geworden om een woning op een zorgvuldige manier helemaal netjes en schoon op te leveren. Vaak heeft het betreffende huis ook een tuin die netjes achter gelaten moet worden. Dit is afhankelijk van de vraag van de klant en de eis van de verhuurder. Het huis vraagt vaak de meeste tijd. Heel soms is het omgekeerd, dan vraag de tuin meer tijd.


Als de tuin meer aandacht vraagt dan hebben wij een betrouwbare partner gevonden die ons helpt om de tuin tip top in orde te maken. Het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen helpt ons in het noorden van Nederland om ook de tuin zorgvuldig te ontruimen. Dit hoveniersbedrijf heeft dezelfde visie als die wij hebben; zorgvuldig omgaan met de spullen van een ander en wat gerecycled kan worden, wordt hergebruikt. Dit sluit perfect aan bij de missie van ons bedrijf.

Afgelopen donderdag mochten we weer op pad naar Drenthe om een gezamenlijke opdracht uit te voeren in Nieuw-Roden. Wij als Woningontruiming Lemmers waren bezig om het huis te ontruimen en Natuurvol Tuinen deed de tuin. Een mooie ploeg van 5 medewerkers waardoor we aan het einde van de dag de tuin en het huis op orde hadden. En het belangrijkste, zodat we aan het einde van de dag een tevreden klant hadden!

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.