0527-522136
Tijdens een ontruiming let Woningontruiming CVS B.V. altijd extra op of er nog waardevolle spullen over het hoofd zijn gezien door de familie. Tijdens een ontruiming in Leiden werd een wel heel bijzondere vondst gedaan. De nabestaande neemt maar al te graag de bijzondere vondst in ontvangst uit handen van regiomanager Carry van Swieten.
Naar overzicht

Gevonden 9.000 gulden achter de kast

13 september 2013 Tijdens een ontruiming let Woningontruiming CVS B.V. altijd extra op of er nog waardevolle spullen over het hoofd zijn gezien door de familie. Tijdens een ontruiming in Leiden werd een wel heel bijzondere vondst gedaan. De nabestaande neemt maar al te graag de bijzondere vondst in ontvangst uit handen van regiomanager Carry van Swieten.


Bijzondere vondst 9.000 gulden door regiomanager Woningontruiming CVS !

Ze heeft wel vaker een vergeten sieraad of envelop-met-inhoud gevonden, maar 9.000 gulden slaat alles. Een medewerker van een woningontruimingsbedrijf uit Leiderdorp vond achter een zware, houten kast in een appartement aan de Pelmolen in Leiden een Zeeman tasje met twee briefjes van duizend gulden en zeventig honderdjes.

"Het geld hebben we uiteraard zo snel mogelijk aan de familie teruggegeven", zegt Carry van Swieten van Woningontruiming CVS B.V. Zij kreeg van een nicht van de overleden bewoonster de opdracht het appartement leeg te ruimen. "De afspraak is altijd dat alle spullen ons eigendom worden, maar voor een vergeten sieraad of een flink geldbedrag maken we wel een uitzondering." 

Van Swieten is ervan overtuigd dat de overleden bewoonster de biljetten zelf ook was vergeten. "Ik heb begrepen dat zij al een tijdje in de war was. Bovendien is die kast zo zwaar dat ze hem nooit in haar eentje kan hebben verschoven om het tasje neer te leggen."

De guldenbiljetten - ter waarde van 4.084 euro - zijn nog om te wisselen bij de Nederlandsche Bank.

Woningontruiming Regionaal_9000 gulden achter de kast gevonden

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.