0527-522136
Met de KKVP garantie van Woningontruiming Regionaal B.V., kunt u erop vertrouwen dat de werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg, discretie en respect worden uitgevoerd.


 


 


Waar staat KKVP garantie voor bij Woningontruiming Regionaal?

Omdat er géén keurmerk voor de woningontruimingsbranche bestaat, heeft ons moederbedrijf Woningontruiming Regionaal B.V. zelf een garantiezegel ontwikkeld. Wij vinden het prettig om onze klanten de zekerheid te geven dat wanneer ze met Woningontruiming Regionaal B.V. in zee gaan, ze erop kunnen vertrouwen dat de huisontruiming op een goede, betrouwbare en respectvolle manier wordt uitgevoerd. Middels de KKVP garantie geven wij u de garantie dat de kwaliteit van onze werkzaamheden is gewaarborgd. Waar staat KKVP voor?

 

K = Klanttevredenheidsonderzoek

Ons klanttevredenheidsonderzoek wordt uitgevoerd door de Feedback Company.  Inmiddels hebben ruim 1.100 klanten ons beoordeeld met een bijzonder hoog gemiddelde klantwaardering van 9,6 op de schaal van 10.

 

K = Keurmerk door mkbOK

Het mkbOK keurmerk is er voor de consument en de website eigenaar. Een mkbOK keurmerk biedt houvast bij het veilig- en betrouwbaar (online) zakendoen. 


V = Verklaring omtrent gedrag (VOG)

In ons vak zijn helaas veel sjacheraars aan het werk. Daarvan onderscheiden wij ons. Wanneer u met Woningontruiming Regionaal B.V. in zee gaat, kunt u van ons verwachten dat wij de opdracht met de grootst mogelijke zorg, discretie en respect voor u uitvoeren en dat wij alle afspraken met u nakomen. Om dit alles kracht bij te zetten en ons hopelijk uw vertrouwen te geven, zijn wij aangesloten bij mkbOK en kunnen onze regiomanagers allemaal een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. Het gouden horloge dat wij toevallig onder het bed vinden of de stapel bankbiljetten die verstopt achter de linnenkast ligt, krijgt u vanzelfsprekend van ons terug. Een VOG verklaring wordt onder stringente voorwaarden afgeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. 

 

P = Partners

Wij kenmerken ons door een groot netwerk aan betrouwbare partners. Landelijke organisaties als o.a. het Leger des Heils, Monuta, Requiem, Erfzaken, Het Regelloket, De Thuiszorgmakelaar geven ons het vertrouwen en bevelen ons aan. Ook een tal van regionale partners als bijvoorbeeld bewindvoerders, woningbouwverenigingen, notariskantoren en makelaars weten inmiddels de weg naar Woningontruiming Regionaal B.V. te vinden.

 

De 4 factoren waaruit ons KKVP garantiezegel bestaat, geven u de garantie dat u te maken heeft met dé specialist op het gebied van woningontruimingen en verhuizingen, waarbij de kwaliteit is gewaarborgd.

 
 
Woningontruiming Regionaal keurmerk mkbOK Woningontruiming Regionaal_ministerie van Veiligheid en Justitie
   

 

 

Woningontruiming Regionaal B.V. is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing in héél Nederland!